Suomen Theraplay-yhdistys hakee palkallista assistenttia

Suomen Theraplay-yhdistys etsii parhaillaan palkallista assistenttia yhdistyksen asioiden hoitamiseen. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja niihin kuuluu enimmäkseen jäsen- ja koulutusrekisterin hoitamista, koulutusten järjestämistä (ilmoittautumiset, tilavaraukset yms.) sekä yhteistyötä yhdistyksen tilitoimiston kanssa laskutusasioissa. Assistentilta odotetaan viestintätaitoja, järjestelmällisyyttä, palvelualttiutta sekä aktiivisuutta yhdistyksen hallituksen kokouksissa, joita järjestetään säännöllisesti toimintakauden aikana. Olisi hyvä, jos osaisit vähintään suomea ja englantia, mutta myös sujuvasta ruotsin kielen taidosta on paljon hyötyä jäsenten kanssa tapahtuvassa viestinnässä. Työtunteja kertyy enintään viisi tuntia viikossa ja työtehtävät alkaisivat alkuvuodesta 2020. 

Assistentin työnkuvan etuina ovat osallistuminen psykologian ja kasvatustieteen alan koulutuksiin ja tapahtumiin sekä verkostoituminen alan asiantuntijoiden kanssa. Siksi työ saattaisi kiinnostaa erityisesti alan opiskelijoita ja sopisi hyvin muun muassa opintojen ohessa tehtäväksi. 

Jos olet kiinnostunut paikasta tai tiedät jonkun tehtävään sopivan henkilön, ota yhteyttä sähköpostitse info@theraplay.fi .

Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!

Ystävällisesti,

Suomen Theraplay-yhdistys ry