Theraplay-peruskurssi 2021

THERAPLAY-PERUSKURSSI TOUKOKUU 2021 HELSINKI

Syksyn 2020 Theraplay peruskurssi siirtyy toukokuulle 2021. Kurssin ajankohta on 24.- 28.5.2021 ja kouluttajina toimivat Saara Salo ja Leea Mattila. Viisipäiväisen kurssin hinta on 1289€ (sis. alv 24%). Kurssi pidetään Helsingissä, tarkempi koulutustila varmistuu myöhemmin.

Theraplay-peruskurssi sisältää tietoa ja käytännön harjoituksia theraplay-menetelmästä ja mahdollistaa vuorovaikutusleikin käyttämisen osana terveys- ja sosiaalialan ammattilaisen työtä lasten ja perheiden kanssa. Koulutusta jatkaville peruskurssi antaa valmiuden kouluttautua nimikkeellä Theraplay Practitioner.

Huomioithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset vain painavista syistä tai lääkärin todistuksella.

Huom! Theraplay-peruskurssille haetaan sähköisen lomakkeen lisäksi avoimella hakemuksella, joka löytyy täältä (lähetys info@theraplay.fi). Muistathan toimittaa hakemuksen yhteydessä myös sähköisen CV:n. Lähetäthän liitteet PDF-muodossa ja omalla nimellä nimikoituna. Päätös kurssille pääsijöistä tehdään kevään 2021 aikana. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

COVID-19 ilmoitus
Tilanteen niin vaatiessa kurssia voidaan siirtää.

Ilmoittautumislomake

Voit rekisteröityä tapahtumaan tällä lomakkeella.
  • Tapahtuman tiedot

  • Theraplay-peruskurssi 2021
  • Ilmoittautujan tiedot

  • Laskutustiedot

  • Muuta