Theraplay-peruskurssi 2022

THERAPLAY-PERUSKURSSI SYYSKUU 2022 HELSINKI

Theraplayn peruskurssin ajankohta on 12.9.-16.9.2022 ja kouluttajina toimivat Lotta Lassenius-Panula, Johanna Blåfield ja Nina Mellenius. Viisipäiväisen kurssin hinta on 1289€ (sis. alv 24%). Kurssi pidetään Helsingissä, tarkempi koulutustila varmistuu myöhemmin.

Theraplay-peruskurssi sisältää tietoa ja käytännön harjoituksia theraplay-menetelmästä ja mahdollistaa vuorovaikutusleikin käyttämisen osana terveys- ja sosiaalialan ammattilaisen työtä lasten ja perheiden kanssa. Koulutusta jatkaville peruskurssi antaa valmiuden kouluttautua nimikkeellä Theraplay Practitioner.

Huomioithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset vain painavista syistä tai lääkärin todistuksella.

Huom! Theraplay-peruskurssille haetaan sähköisen lomakkeen lisäksi avoimella hakemuksella, joka löytyy täältä (lähetys info@theraplay.fi). Muistathan toimittaa hakemuksen yhteydessä myös sähköisen CV:n. Lähetäthän liitteet PDF-muodossa ja omalla nimellä nimikoituna. Päätös kurssille pääsijöistä tehdään 2022 alkusyksystä. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

COVID-19 ilmoitus
Tilanteen niin vaatiessa kurssia voidaan siirtää.

Ilmoittautumislomake

Voit rekisteröityä tapahtumaan tällä lomakkeella.
  • Tapahtuman tiedot

  • Theraplay-peruskurssi 2022
  • Ilmoittautujan tiedot

  • Laskutustiedot

  • Muuta