Trauma-teemapäivä 10.10.

Trauma-teemapäivä järjestetään torstaina 10.10.2024 klo 10-16. Teemapäivän vetäjänä toimii Johanna Blåfield. Teemapäivä pidetään Ruskeasuon Folkhälsan-talolla osoitteessa Mannerheimintie 97.

Päivän aikana esitellään Theraplay-työskentelyä traumatisoituneiden lasten kanssa. Theraplay-hoitoon ohjautuu usein kiintymyssuhdetraumatisoituneita lapsia (esim. adoptio- ja sijaislapset). Lasta ja/tai perhettä on voinut myös kohdata muu trauma, joka on katkaissut yhteyden lapsen ja vanhemman väliltä.

Päivä sisältää teoriaa traumasta ja sen huomioimisesta Theraplay-hoidossa. Koulutuksessa opitaan myös, kuinka Theraplay-aktiviteetit modifioidaan traumatisoituneelle lapselle sopiviksi. Tärkeää on osata muuntaa aktiviteetteja dimensioittain. Traumalapsen vastustuksen kanssa työskentely eroaa myös ei-traumatisoituneen lapsen vastustusvaiheen kohtaamisesta. Päivän aikana käydään läpi traumatisoituneen lapsen tapausesimerkki, jossa Theraplay-työskentelyä näytetään videolta kolmen ensimmäisen istunnon ajalta. Ohjelmassa on tunnin mittainen lounastauko klo 12.30-13.30.

Teemapäivän hinta on 316,20 € (sis. alv 24%).

Kysymyksiä teemapäivästä voi lähettää osoitteeseen info@theraplay.fi. Lisää tietoa koko koulutusohjelman rakenteesta löydät täältä

Ilmoittautumisen vahvistusviestin tulisi saapua kahden viikon (14 vrk) sisällä ilmoittautumisesta. Mikäli viestiä ei ilmesty, olethan yhteydessä Anniin (annihalminen.theraplay@gmail.com).

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä.

Ilmoittautumislomake

Voit rekisteröityä tapahtumaan tällä lomakkeella.

  • Tapahtuman tiedot

  • Trauma-teemapäivä 10.10.
  • Ilmoittautujan tiedot

  • Laskutustiedot

  • Muuta