MIM-teemapäivä 23.10.

MIM-teemapäivä järjestetään keskiviikkona 23.10.2024 klo 9-15:30. Teemapäivän vetäjänä toimii Lotta Lassenius-Panula. Teemapäivä pidetään Ruskeasuon Folkhälsan-talolla osoitteessa Mannerheimintie 97.

Teemapäivä on toinen Theraplay-koulutuspolun pakollisista teemapäivistä.

Jokaisen Theraplay Practitionerin tulee osata tehdä MIM eri ikäisille lapsille, ymmärtää mitä keskeisiä vuorovaikutusilmiöitä sen avulla havainnoidaan, osata antaa terapeuttinen palaute sekä suunnitella Theraplay-hoito sen pohjalta. Yhdistyksen tarjoama MIM-koulutus koskee MIMin käyttöä vain osana Theraplay-terapiaprosessia. Huom. Laajemmat havainnointikoulutukset tai opiskelu MIMin käytöstä osana muuta potilas/asiakastyötä tapahtuvat muiden tahojen tarjoamina pidempinä koulutuksina. Esimerkiksi pisteytyssysteemien opiskelu tapahtuu vain näillä laajemmilla kursseilla.

Teemapäivän aikana käsitellään kahden esimerkkiperheen MIM-havainnointi. Tavoitteena on havainnollistaa eri tavoin (laadullisesti ja määrällisesti) vaurioituneiden vuorovaikutusmallien tunnistamista ja pohtia miten käyttää tätä tietoa hoidon suunnittelussa. Esimerkeissä fokusoidaan ns. tyypillisiin tapauksiin, so. vältteleviin/passiivisiin, ristiriitaisiin/vastustaviin vuorovaikutusmalleihin. Päivän aikana käsitellään myös palautteen antamista osana terapeuttista prosessia.

Lisää tietoa koko koulutusohjelman rakenteesta löydät täältä

Teemapäivän hinta on 316,20 € (sis. alv 24%).

Kysymyksiä teemapäivästä voi lähettää osoitteeseen info@theraplay.fi

Ilmoittautumisen vahvistusviestin tulisi saapua kahden viikon (14 vrk) sisällä ilmoittautumisesta. Mikäli viestiä ei ilmesty, olethan yhteydessä Anniin (annihalminen.theraplay@gmail.com).

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä.

Ilmoittautumislomake

Voit rekisteröityä tapahtumaan tällä lomakkeella.

  • Tapahtuman tiedot

  • MIM-teemapäivä 23.10.
  • Ilmoittautujan tiedot

  • Laskutustiedot

  • Muuta