Koulutusten jonotuslista

AVOIMELLE JONOTUSLISTALLE ILMOITTAUTUMINEN

Vuosittain julkaistaan koulutuskalenteri, josta voit katsoa suunnitteilla olevat koulutukset. Järjestämme tiettyjä koulutuksia, kun riittävä määrä osallistujia on tiedossa. Toisinaan saattaa myös olla, että tiedossa oleva ajankohta ei sovi sinulle, ja haluat tiedon seuraavasta mahdollisuudesta heti sen tarkennuttua. Laitathan siis yhteystietosi sähköpostilla info@theraplay.fi tai annihalminen.theraplay@gmail.com mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tiettyyn koulutukseen. Jonotuslistalle ilmoittautuminen ei vielä sido osallistumaan kurssille.

Koulutukset voidaan jakaa kahteen osaan: peruskurssit ja teemapäivät. Theraplay-peruskurssi järjestetään lähtökohtaisesti vuosittain. Ryhmätheraplayn peruskurssi järjestetään kahdessa osassa. A-osa järjestettiin edellisen kerran 11.5.-12.5.2023. Seuraavaksi järjestettäneen B-osa. Lähtökohtaisesti myös koulutuspolun pakolliset teemapäivät (Vanhempien kanssa työskentelyn – ja MIM-teemapäivä) järjestetään vuosittain.

Koulutusten jonotuslista

  • Jonotuslista ei ole sitova ilmoittautuminen!
  • Oletko kiinnostunut jostakin tietystä teemapäivästä? Oletko jo valmistunut ja kaipaat täydennyspäivää? Ilmoita kiinnostuksestasi alle!
  • Tähän voit halutessasi kuvata tarkemmin tilannettasi (kiinnostunut kouluttautumaan, koulutuksessa, valmistunut jne.)