Theraplay peruskurssi 2023

Theraplayn peruskurssi järjestetään 21.–25.8. ja kouluttajina toimivat Hanna Lampi sekä Saara Salo. Viisipäiväisen kurssin hinta on 1289 € (sis. alv 24%). Kurssi pidetään Helsingissä ja tarkempi sijainti ilmoitetaan lähempänä.

Theraplay-peruskurssi sisältää tietoa ja käytännön harjoituksia theraplay-menetelmästä ja mahdollistaa vuorovaikutusleikin käyttämisen osana terveys- ja sosiaalialan ammattilaisen työtä lasten ja perheiden kanssa. Koulutusta jatkaville peruskurssi antaa valmiuden kouluttautua nimikkeellä Theraplay Practitioner.

Peruskurssille voi hakea koulutuksensa päättänyt ammattihenkilö, joka

  • työskentelee lasten ja perheiden kanssa ja on ammattinsa puolesta vastuussa näistä perheistä ja
  • jolla on ohjaus työhönsä joko toimipisteensä kautta tai yksityisesti (yksityiset ammatinharjoittajat)

Peruskurssille hakiessa hakijan tulee täyttää ja lähettää seuraavat alta löytyvät lomakkeet osoitteeseen info@theraplay.fi . Huomioithan, että puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei huomioida. 

  • kirjallinen hakemuskirje Peruskurssihakemus-2023 
  • koulutus- ja työkokemustiedot CV:n muodossa, pdf-tiedostona
  • ilmoittautumislomake (kts. alla) 

Huomioithan, että hakemus kurssille on sitova ja peruutukset tapahtuvat vain painavista syistä tai lääkärin todistuksella.

Kysymyksiä peruskurssista voi lähettää osoitteeseen info@theraplay.fi

Lisää tietoa koko koulutusohjelman rakenteesta löydät täältä

Ilmoittautumisen vahvistusviestin tulisi saapua kahden viikon (14 vrk) sisällä ilmoittautumisesta. Mikäli viestiä ei ilmesty, olethan yhteydessä Anniin (annihalminen.theraplay@gmail.com).