Ryhmätheraplay peruskurssi, B-osa 9.11-10.11.2022 !PERUTTU!

B-OSAN JÄRJESTÄMINEN (9.11.-10.11.) PERUTTU.

B-osan jonolistalle voi ilmoittautua lähettämällä viestiä osoitteeseen info@theraplay.fi tai mariahaataja.theraplay@gmail.com.

Theraplay järjestää Ryhmätheraplayn peruskurssin B-osan 9.11.-10.11.2022.

Ilmoittautua voit täyttämällä alla olevan lomakkeen tai lähettämällä sähköpostia assistentillemme osoitteeseen mariahaataja.theraplay@gmail.com . Ilmoitathan viestissäsi seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ammatti/toimikuva sekä mahdollisimman tarkasti laskutustiedot (Y-tunnus, laskutusorganisaatio, laskun saaja, laskutusosoite, verkkolaskutusosoite, välittäjätunnus, mahdolliset viitetiedot). Huomioithan, että puutteellisesti täytettyjä ilmoittautumisia ilman laskutustietoja ei huomioida!

B-osa on kaksipäiväinen (16h) työnohjaukseen pohjautuva koulutusjakso, jossa syvennetään Ryhmätheraplayn teoriaa ja menetelmää opiskelijoiden omien videoitujen ryhmätapaamisten pohjalta.
B-osan hinta on Suomen Theraplay-yhdistyksen järjestämissä koulutuksissa 280 euroa (hintaan lisätään alv 24% 67,20 euroa), eli koulutuksen kustannukset ovat yhteensä 347,20 euroa. Kouluttajana toimii Anita Vataja.