Ryhmätheraplay-peruskurssin A-osa 2023

RYHMÄTHERAPLAY-PERUSKURSSIN A-OSA 11.-12.5.

Ryhmätheraplayn peruskurssin A-osa järjestetään 11.-12.5. ja kouluttajana toimii Anita Vataja. A-osa järjestetään Espoossa ja tarkka osoite lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Peruskurssin A-osa käsittää kaksipäiväisen (yht 16 h) koulutusjakson.A-osan tavoitteena on perehtyä Ryhmätheraplay-menetelmään siten, että jakson jälkeen jokaisella osallistujalla on valmiuksia perustaa oma ”Vuorovaikutusleikki” -ryhmä. A-osan suoritettuaan opiskelijan on mahdollista rekisteröityä koulutusohjelmaan näyttämällä rekisteröitymisnauha Ryhmätheraplay-työnohjauksessa.

Ryhmätheraplay-ohjaajan koulutukseen voi hakea ammattikoulutuksensa päättänyt henkilö, joka työskentelee lasten, lapsiryhmien ja perheiden kanssa. Koulutus edellyttää koulutettavalta kasvatus- tai terveydenhoitoalan korkeakoulututkintoa (esimerkiksi lastentarhanopettaja, erityislastentarhanopettaja, kasvatustieteen maisteri, peruskoulun opettaja, sairaanhoitaja, puheterapeutti, sosiaalityöntekijä) tai muuta soveltuvaa ammatillista loppututkintoa (esimerkiksi sosiaalikasvattaja, päivähoitaja/lastenhoitaja, nuorisotyöntekijä ja toimintaterapeutti).

A-osan hinta on 471,20 euroa (sis. alv 24 %).

Ilmoittautua voit täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Huomioithan, että puutteellisesti täytettyjä ilmoittautumisia ilman laskutustietoja ei huomioida.

Ilmoittautumislomake

Voit rekisteröityä tapahtumaan tällä lomakkeella.
  • Tapahtuman tiedot

  • Ryhmätheraplay-peruskurssin A-osa 2023
  • Ilmoittautujan tiedot

  • Laskutustiedot

  • Muuta