Ryhmätheraplay-peruskurssin A-osa 2023

RYHMÄTHERAPLAY-PERUSKURSSIN A-OSA 11.-12.5.

Ryhmätheraplayn peruskurssin A-osa järjestetään 11.-12.5. ja kouluttajana toimii Anita Vataja. A-osa järjestetään Espoossa ja tarkka osoite lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Tarkkaa osoitetta voi myös tiedustella osoitteesta annihalminen.theraplay@gmail.com .

Peruskurssin A-osa käsittää kaksipäiväisen (yht 16 h) koulutusjakson. Päivien aikataulu on 8:30-16:00. A-osan tavoitteena on perehtyä Ryhmätheraplay-menetelmään siten, että jakson jälkeen jokaisella osallistujalla on valmiuksia perustaa oma ”Vuorovaikutusleikki” -ryhmä. A-osan suoritettuaan opiskelijan on mahdollista rekisteröityä koulutusohjelmaan näyttämällä rekisteröitymisnauha Ryhmätheraplay-työnohjauksessa.

Ryhmätheraplay-ohjaajan koulutukseen voi hakea ammattikoulutuksensa päättänyt henkilö, joka työskentelee lasten, lapsiryhmien ja perheiden kanssa. Koulutus edellyttää koulutettavalta kasvatus- tai terveydenhoitoalan korkeakoulututkintoa (esimerkiksi lastentarhanopettaja, erityislastentarhanopettaja, kasvatustieteen maisteri, peruskoulun opettaja, sairaanhoitaja, puheterapeutti, sosiaalityöntekijä) tai muuta soveltuvaa ammatillista loppututkintoa (esimerkiksi sosiaalikasvattaja, päivähoitaja/lastenhoitaja, nuorisotyöntekijä ja toimintaterapeutti).

A-osan hinta on 471,20 euroa (sis. alv 24 %).

Ilmoittautua voit täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Huomioithan, että puutteellisesti täytettyjä ilmoittautumisia ilman laskutustietoja ei huomioida. Ilmoittautumisen vahvistusviestin tulisi saapua kahden viikon (14 vrk) sisällä ilmoittautumisesta. Mikäli viestiä ei ilmesty, olethan yhteydessä Anniin (annihalminen.theraplay@gmail.com).

Ilmoittautuminen päättynyt.