RTPL peruskurssi A-osa 2024

HUOM! Alun perin syksylle suunniteltiin peruskurssin B-osaa, mutta vähäisen ilmoittautuneiden määrän vuoksi hallitus päätti muuttaa B-osan A-osaksi. Ajankohta pysyy samana. B-osa pyritään järjestämään vuonna 2025.

Ryhmätheraplayn peruskurssin A-osa järjestetään 12.-13.9.2024. Torstaina 12.9. koulutuspäivä on klo 10-17 ja perjantaina 13.9. klo 8.30-16. Kouluttajana toimii Marja Laakso. Kurssi pidetään Helsingissä Ruskeasuon Folkhälsan-talolla. Kaksipäiväisen A-osan hinta on 476,90 € (sis. 25,5 % alv). Huomaathan, että yleinen arvonlisäverokanta nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin 1.9.2024 alkaen. Lisää uudistuksesta voit lukea täältä.

Peruskurssin A-osa käsittää kaksipäiväisen (yht 16 h) koulutusjakson. A-osan tavoitteena on perehtyä Ryhmätheraplay-menetelmään siten, että jakson jälkeen jokaisella osallistujalla on valmiuksia perustaa oma ”Vuorovaikutusleikki” -ryhmä. A-osan suoritettuaan opiskelijan on mahdollista rekisteröityä koulutusohjelmaan näyttämällä rekisteröitymisnauha Ryhmätheraplay-työnohjauksessa.

Huomioithan, että hakemus kurssille on sitova ja peruutukset tapahtuvat vain painavista syistä tai lääkärin todistuksella.

Kysymyksiä Ryhmätheraplayn peruskurssin A-osasta voi lähettää osoitteeseen info@theraplay.fi

Lisää tietoa koko koulutusohjelman rakenteesta löydät täältä

Ilmoittautumisen vahvistusviestin tulisi saapua kahden viikon (14 vrk) sisällä ilmoittautumisesta. Mikäli viestiä ei ilmesty, olethan yhteydessä Anniin (annihalminen.theraplay@gmail.com).

Ilmoittautumislomake

Voit rekisteröityä tapahtumaan tällä lomakkeella.

  • Tapahtuman tiedot

  • RTPL peruskurssi A-osa 2024
  • Ilmoittautujan tiedot

  • Laskutustiedot

  • Muuta