Vanhempien kanssa työskentely -teemapäivä 2018

Hei Jäsenet ja oikein hyvää alkanutta syyslukukautta!

Tänä vuonna vanhempien kanssa työskentelyn-teemapäivä on laajentunut kaksipäiväiseksi (1. & 2.10.2018) Päiviin voi osallistua erikseen, eli jos olet suorittanut jo pakollisen vanhempien kanssa tehtävän työn päivän, voit osallistua vain parisuhdepäivään.

Ensimmäisessä päivässä (1.10.18) käydään läpi työskentelyä vanhempien kanssa Theraplayn eri vaiheissa. Vanhemman kanssa työskentely ennen lapsen istuntojen alkua: Hoitosuhteen rakentaminen, vanhemman oman taustan kanssa työskentely, vanhemman mentalisaatiokyvyn arviointi. Theraplayn prosessin aikana: Miten konkreettisesti tukea vanhempaa hyvään vuorovaikutukseen lapsen kanssa istunnossa sekä miten työskennellä vanhemman mielen tasolla reflektiokäynneillä.

Toisessa päivässä (2.10.18) syvennytään erityisesti parisuhteen ja aikuisiän rakkaussuhteen ymmärtämiseen, ja miten tähän liittyvä turvattomuus vaikuttaa vanhemmuuteen. Päivän aikana käydään läpi negatiivisen vuorovaikutuskehän hahmottamista, vaikean parisuhdetilanteen avaamista ja työstämistä theraplay-prosessissa.

Kouluttajana Eira Eklund-Mikola
psykologi, Theraplay-kouluttaja, perhe- ja paripsykoterapeutti, sertifoitu tunnekeskeinen pariterapeutti

Tervetuloa teemapäivään!

Ilmoittautuminen teemapäivään (1.10.2018)

Ilmoittautuminen jatkokoulutuspäivään 2.10.2018:  info@theraplay.fi

 

Suomen Theraplay-yhdistys ry