Peruskurssin jälkeen

K: Minulla ei ole vielä omaa Theraplay-työnohjaajaa, mistä löydän sellaisen?

V: Suomen Theraplay-yhdistyksen hyväksymät työnohjaajat löytyvät Työnohjaajat-sivultamme. Siellä esiteltyjen työnohjaajien antama työnohjaus on ainoastaan Theraplayn koulutusohjelmassa hyväksyttyä. Tarvittaessa yhdistys auttaa sinua löytämään itsellesi oman työnohjaajan/ vapaan paikan alueellasi kokoontuvassa työnohjausryhmässä: info(a)theraplay.fi.

K: Voinko osallistua Theraplayn jatkokoulutuspäiville, vaikka en ole rekisteröitynyt vielä koulutusohjelmaan?

V: Syyskaudella perinteisesti peruskurssin jälkeen järjestettävä MIM-Teemapäivä on ensisijaisesti tarkoitettu juuri tuoreeltaan peruskurssin suosittaneille ja siihen voi osallistua, vaikka ei ole vielä rekisteröitynyt. MIM-Teemapäivä on toinen kahdesta aiheeltaan pakollisesta teemapäivästä, jotka koulutusohjelmassa tulee suorittaa valmistuakseen. Toinen on Vanhempien kanssa tehtävän työn teemapäivä.

Theraplay-kouluttajien erillisluvalla, on peruskurssin suorittaneet opiskelijat saanut osallistua harvemmin järjestettävään erityisaihetta käsittelevään teemapäivään, vaikka eivät ole vielä rekisteröityneet, jos kyseinen päivä katsotaan heille ammatillisen suuntautumisen kannalta erityisen tärkeäksi ja koulutuspäivän ajankohta sattuu aikaiseen ajankohtaan peruskurssin järjestämisen jälkeen.

K: Kuinka koulutusohjelmaan rekisteröityminen tapahtuu?

V: Katso Koulutusohje kohdasta II Koulutuksen rakenne / 2. Theraplayn koulutusohjelmaan rekisteröityminen.