Valmistumisen jälkeen

 

K: Sain Theraplay Instituutista tiedon valmistumisestani, tarvitseeko minun ilmoittaa Suomen Theraplay-yhdistykselle tästä vielä erikseen?

V: Ei tarvitse, mutta toki yhdistyksessä mielellämme kuulemme asiasta tuoreeltaan myös uudelta Theraplay-terapeutilta/ -työntekijältä itseltään 🙂

K: Onko Theraplayn koulutusohjelmasta mahdollista saada opintopisteytystä vastaavaa todistusta?

V: Kyllä, yhdistys toimittaa todistuksen pyynnöstä: info(a)theraplay.fi

K: Olen odotellut loppunauhastani laskua, milloin se saapuu?

V: Theraplay Instituutti laskuttaa suomalaisia opiskelijoita heille lähetetyistä nauhoista Suomen Theraplay-yhdistykseltä, jonka jälkeen yhdistys laskuttaa niistä opiskelijaa. Tämä prosessi toteutuu yleensä jonkinmoisella viipeellä.

K: Valmistuin Theraplay-terapeutiksi ja haluan tarjota Theraplay-terapiaa yksityisesti. Kuinka yhdistys voi tässä auttaa?

V: Yhdistys pitää sivuillaan yllä listaa Theraplay-terapiaa tarjoavista terapeuteista alueittain. Yhteystietosi voit ilmoittaa julkaistavaksi sivuilla osoitteeseen: info(a)theraplay.fi. Theraplay-yhdistys lisäksi suosittelee tiedossaan olevia alueella toimivia Theraplay-tarjoajia niitä tiedusteleville yksityishenkilöille.

K: Kuinka voin pitää yllä ammattitaitoani ja Theraplay-osaamistani valmistumiseni jälkeen?

V: Yhdistys suosittelee yhteydenpitoa yhdistykseen myös valmistumisen jälkeen ja lisäksi osallistumista vuosittain työnohjaukseen osaamisen ylläpitämiseksi. Theraplay kehittyy menetelmänä koko ajan, joten ajan tasalla pysyminen on ensiarvoisen tärkeää toteuttavan työn laadun turvaamiseksi.

Suomen Theraplay-yhdistys on järjestänyt pariin otteeseen myös erillisiä työnohjauspäiviä valmistuneille Theraplay-terapeuteille ja -työntekijöille, jotka ovat palautteiden mukaan olleet erittäin toivottuja, antoisia ja voimaannuttavia osallistujien päästessä jakamaan kollegoiden kanssa edistyksellisimpiä Theraplay-työssään kohtaamiaan haasteita.

Valmistuneet ovat tervetulleita myös koulutusohjelmaan kuuluville jatkokoulutuspäiville eli teemapäiville ylläpitämään taitojaan!